Afval

Uw startpagina op het internet | Afvalbedrijven | Nederland

Reclame

Overig

Overige websites met betrekking tot afval

Opleidingen afvalverwerking

Diverse opleidingen voor de afvalverwerkingssector
 • Sbo Beleid en doelstellingen Nederlandse Overheid en EU 2020 Positie en toekomst van storten, verbranden, recyclen, circulaire economie Inclusief excursiedag sorteerinstallatie: SITA Rotterdam Praktijkcases centraal binnen alle modules! Extra: nog vragen ná de opleiding, de online-docent staat ter beschikking! Maximaal 25 plaatsen

Milieu

Friesland

Overzicht van afvalbedrijven in friesland
 • Omrin Omrin - Omrin, de duurzame afvalinzamelaar en -verwerker van Friesland Omrin, Bedrijfsafval, Afval, Containers, Afzetcontainer, Perscontainer, Papiercontainer, Swill, Specifiek afval, Gft, Groenteafval, Fruitafval , Tuinafval, Keukenafval, Horeca-afval, Advies afvalmanagement, Fryslan miljeu, Bedrijfsservice, Omrin, high caloric fuel, secundary fuel, secondary fuel, municipal waste, sorting and processing plant, organic material, high-calorific material, RDF, refuse derived fuel, fuel pellets, inert material, digestion reactors, biogas
 • Van gansewinkel Van uw bedrijfsafval maken wij graag iets moois. Dat start met zoveel mogelijk gescheiden inzameling aan de bron. Hiervoor biedt Van Gansewinkel verschillende diensten. Gescheiden inzameling van afval start met de keuze van een geschikte afvalcontainer. Wij hebben een breed scala aan afvalcontainers in ons assortiment. Hiermee hebben wij altijd een oplossing voor uw afval.
 • NNRD De NNRD is een afvalinzamelaar die denkt in kansen, duurzaamheid en ontwikkelingen. Zo halen we energie uit afval en worden er weer grondstoffen van het afval gemaakt door recycling. Door in te spelen om de veranderende markten blijft de NNRD aantrekkelijk voor de klant.
 • Van dijk afval Van Dijk afvalinzameling b.v. maakt deel uit van Spelt. Spelt is een gezond familiebedrijf, sterk in het inzamelen en verwerken van afvalstromen en sterk in het uitvoeren van grondwerkprojecten. Door duurzaamheid voorop te houden zijn wij erin geslaagd vrijwel alle afvalstoffen te recyclen en om te zetten naar grondstoffen en energie
 • Milieu straat heerenveen Bent u op zoek naar een vuilstort in Heerenveen, waar u als particulier of bedrijf uw overschot aan afval kwijt kunt? Kom dan eens langs bij de milieustraat in Sneek! Wanneer u uw bedrijfsafval wilt storten of als particulier een overschot hebt aan puin, bouw, grond, groen of dakafval, dan kunt u bij onze milieustraat gemakkelijk al uw soorten afval kwijt. Bij onze milieustraat nabij Heerenveen hanteren wij lage tarieven voor het inleveren van afval!
 • Visser afvalverwerking Afvalverwerking bij Visser ATR gaat verder dan alleen het legen van uw container. Wij gaan op zoek naar een waardevolle nieuwe toepassing van uw afval. Afvalstoffen als sloophout, asfalt, betonpuin, kunststof en papier krijgen via recycling een nieuwe bestemming als grond-, bouw- of brandstof. Zo dragen wij ons steentje bij aan een duurzame samenleving.
 • Sneek recycling oor afval afvoeren in Sneek of afval laten ophalen in Sneek kunt u bij ons terecht. Wij zijn de milieustraat van de regio Sneek en vrij toegankelijk voor bedrijven en particulieren. U kunt bij ons zonder afspraak afval brengen tegen een kleine vergoeding
 • Milieustraat sneek Welkom bij de milieustraat van Sneek! Bij ons kunt u goedkoop, gemakkelijk en snel al uw soorten afval kwijt! Denk hierbij aan bouw, puin, groen, grond, dak en houtafval. Op deze website vindt u meer informatie over welke afvalsoorten u bij ons kunt inleveren. Dit geldt niet alleen voor particulieren maar ook voor bedrijven. Moet u van uw bedrijfsafval af? Dan kunt u dit bij ons komen inleveren! Zoek niet langer en breng eens een bezoek aan milieustraat Sneek!
 • Niwo informatie afvalstoffen Voor het vervoeren, inzamelen, verhandelen en bemiddelen van bedrijfsafvalstoffen of gevaarlijke afvalstoffen in Nederland is vermelding op de VIHB-lijst verplicht. Bedrijven worden op de lijst vermeld, als zij aan alle vereisten voor registratie voldoen.
 • Dvl milieu service Dankzij jarenlange ervaring is DVL Milieuservice BV uitgegroeid tot allround leverancier van producten en diensten binnen de afvalbranche. Voor persoonlijk contact maken wij graag een afspraak met u, of kom eens vrijblijvend langs, de koffie staat klaar!
 • Sita aarom SITA? SITA is specialist op het gebied van betrouwbaar en duurzaam afvalmanagement. Dit betekent dat wij alles in huis hebben voor de inzameling en het transport van diverse afvalsoorten. Maar daar blijft het niet bij: bij SITA bent u verzekerd van een milieubewuste verwerking die volgt op de inzameling.

Utrecht

Overzicht van afvalbedrijven in utrecht
 • Avu afvalverwijdering utrecht De AVU is een gemeenschappelijke regeling ingevolge de Wet gemeenschappelijke regelingen en is in 1984 opgericht door de Utrechtse gemeenten en de provincie Utrecht (sinds 1 januari 2014 uitgetreden). Afvalverwijdering vraagt om een goede balans tussen serviceverlening, kostenbeheersing en milieuzorg. De Afval Verwijdering Utrecht (AVU) werkt samen met en in opdracht van de Utrechtse gemeenten in de afvalketen en draagt zorg voor de overslag, het transport en de verwerking van het huishoudelijk afval van de deelnemende gemeenten in de provincie Utrecht. Dit met zoveel mogelijk terugdringing van de belasting op het milieu tegen aanvaardbare kosten.
 • Van vliet groep Van Vliet Groep heeft aandacht voor afval. Al meer dan 80 jaar houden we ons bezig met afvalinzameling, recycling en diensten op het gebied van afval. Wij recyclen meer dan ooit tevoren en hebben voor alle situaties een passende oplossing.
 • Afval utrecht Voor de opvang en afvoer van al uw afval biedt 'Uw MAAT in afval' een oplossing op maat. Wij plaatsen op verzoek één of meerdere (rol)containers bij uw woning, bedrijfspand of bouwplaats. Als een container vol is halen wij hem op en wisselen, indien gewenst, de volle container om voor een lege. Rolcontainers worden ter plaatse geledigd door onze kraak-/persauto. Wij zorgen uiteraard voor de verdere afvoer en verwerking van het afval (dit is bij de stortprijs inbegrepen). 'Uw MAAT in afval' houdt dan ook in dat u kunt kiezen uit een ruim assortiment containers (indien voorradig):
 • Rolbakkie.nl Rolbakkie biedt dienstverlening voor het afvoeren en verwerken van afval, speciaal voor bedrijven. Het gaat hier om kantoren, winkels en diensten. Rolbakkie biedt containers voor bedrijfsafval (restafval), papier afval en vertrouwelijk afval.
 • Shanks making more from waste Shanks is koploper op het gebied van afval inzameling, afvalverwerking en recycling. Jaarlijks verwerken wij meer dan 5.000.000 ton afval. Deze afvalstromen zamelen wij door heel Nederland in en bewerken deze zodat ze kunnen worden hergebruikt voor nuttige nieuwe bestemmingen. Dankzij voortdurende innovatie en ontwikkeling weten wij bijna 90% van het ingezamelde afval te recyclen.
 • Smink groep De Smink Groep, als onderdeel van Shanks nederland, houdt zich al, naast de handel en aannemerij, vanaf 1955 bezig met de inzameling, verwerking en recycling van afval- en reststoffen in Amersfoort en omgeving.
 • Gmt europe afvalsoftware een slogan waarmee GMT een stap verder gaat in de wereld. Niet alleen doordat we onze vleugels uitslaan in Europa en daarbuiten. Ook omdat we beseffen dat we verschil kunnen maken als het gaat om een schonere wereld. We hebben ten slotte maar één planeet. En daar moeten we zuinig op zijn.
 • Rova amersfoort U vindt hier informatie over huishoudelijk afval. Op de afvalkalender vindt u alle inzameldata, op uw gemeentepagina staat informatie die specifiek voor uw gemeente is.
 • Hartog containers Welkom op de webshop van Hartog Containers! De eigenschappen die Hartog Containers kenmerken zijn snelheid, betrouwbaarheid en een prettige dienstverlening. Als familiebedrijf achten wij het van groot belang dat wij u te allen tijde op een persoonlijke en vertrouwelijke manier van dienst kunnen zijn en zo gaan wij dan ook te werk!

Overijssel

Overzicht van afvalbedrijven in overijssel
 • Twente mileu Afval is grondstof. Daarom is het belangrijk om afval zoveel mogelijk te scheiden. Dit is beter voor het milieu, er hoeft namelijk steeds minder afval verbrand of gestort te worden. Afval kan door het te scheiden, gerecycled en hergebruikt worden.
 • Lesker transport Wij kunnen u verschillende containers aanbieden voor diverse toepassingen, waaronder voor het inzamelen en afvoeren van afval
 • Ovimo plastics Recycling wint de laatste jaren steeds meer terrein. Grondstoffen worden duurder en politiek en bedrijven beseffen meer dan ooit dat afval vaak geschikt is voor hergebruik. Een mooie inkomstenbron en goed voor het milieu; kunststofafval krijgt een nieuw leven zodat er voldoende grondstoffen zijn voor hergebruik en het milieu minder wordt belast. Ook consumenten zien het belang er meer en meer van in. Het is geen keuze, het is een must. Een beter milieu begint immers bij jezelf!
 • Twence Twence heeft verschillende installaties en mogelijkheden op haar terrein om afvalstromen te verwerken. Of het nu gaat om sorteren, composteren, vergisten, opslaan, storten of verbranden van materiaal, Twence beschikt over alle mogelijkheden. Het verwerken van afvalstromen is vaak maatwerk en wij kijken graag samen met u naar de beste aanpak voor verwerking van uw afvalstromen. Twence is in 1986 gestart met het verwerken van afvalstromen en kijkt voortdurend naar nieuwe technieken om de verwerking te optimaliseren. Hierdoor kunnen wij u optimale service en kwaliteit bieden en dragen wij daarnaast bij aan een duurzame toekomst voor iedereen. Ook hebben wij veel kennis opgebouwd over de markt en over ontwikkelingen binnen ons vakgebied, hierdoor kunnen wij vanuit een breed perspectief met u naar de beste oplossing kijken.
 • Leemansgroep Leemans verstaat de kunst van de reinigingsdiensten als geen ander. Met een goede staat van dienst, een veeljarige ervaring, en een nuchtere kijk op zaken doen, heeft deze maatschap z'n specialisme in de praktijk ruimschoots bewezen. Uw problematiek wordt expliciet belicht. Of het nu gaat om 500 liter of 50 M³ vervoer ineens, Leemans vindt altijd een pasklare oplossing
 • Riwald recycling Riwald Recycling is een van de grotere spelers op het gebied van metaalrecycling in Nederland. 100% recycling is het streven. Daarom investeert Riwald Recycling in de toekomst door de inzet van een unieke high-tech granulator in combinatie met een daaraan gekoppelde afvalscheidingsinstallatie. Hierdoor kan praktisch al het vuil dat vrijkomt worden opgewaardeerd voor hergebruik. Dit maakt Riwald Recycling één van de meest innovatieve recyclingbedrijven binnen Europa. Riwald Recycling denkt aan de toekomst. Zij tonen aan dat metaalrecycling ook anders kan. Duurzamer, schoner én professioneler.
 • Circulus berkel Circulus-Berkel kiest voor een duurzame toekomst met minder afval en meer grondstoffen. We kiezen voor het bieden van meerwaarde aan de samenleving door meer mensen te betrekken bij onze gezamenlijke taken. Dit doen we mét en vóór onze gemeenten.
 • Dusseldorp Onder bedrijfsafval wordt al het afval verstaan dat vrijkomt bij bedrijven. Het gaat hierbij doorgaans om een grote verscheidenheid aan afvalstoffen, waarvan een groot deel gerecycled kan worden. Dusseldorp kan alles op dit terrein voor u regelen en verzorgen, zodat u nauwelijks omkijken heeft naar uw bedrijfsafval.
 • Initial nitial Medical Services bedient klanten door heel Nederland. Initials toegewijde team van deskundigen op het gebied van medisch afval staat klaar om samen met u een optimale oplossing te vinden voor de inzameling en verwerking van al uw medisch afval.
 • Rova Rova afvalbedrijf

Groningen

Overzicht van afvalbedrijven in groningen
 • Stainkoeln Afvalverwerking Stainkoeln is naast een regulier stortbedrijf met name actief als recyclebedrijf. Maak op deze site kennis met de vele verschillende onderdelen van Stainkoeln.
 • Beelen Watse innovators Beelen groeide in vijftien jaar uit tot grootste, duurzame aannemer in de sloopsector en heeft inmiddels een stevige reputatie in integraal afvalmanagement en –recycling. Inmiddels slopen wij meer dan 350 gebouwen per jaar en recyclen wij maar liefst 99.76% van ons (sloop)afval. Wij investeren in innovaties om steeds meer afval in de kringloop op te nemen. Wij kiezen voor een schone wereld, onze klanten ook!
 • Bouwbak huren groningen In de Bouwbakkie webshop kunt u eenvoudig een afvalcontainer huren. U heeft GÉÉN account nodig en in 3 stappen heeft u online uw afvalcontainer besteld. Wilt u morgen een afvalcontainer huren? Geen probleem, want op werkdagen voor 21:00 besteld, is de volgende dag geleverd. Zo kunt u makkelijk en snel uw puin en afval afvoeren met een afvalcontainer van Bouwbakkie®
 • Virol Afval is vaak onvermijdelijk, het verschil maakt u door er op een verantwoorde manier mee om te gaan. Wij geloven dat alles waarde heeft en kijken op die manier naar onszelf en de wereld om ons heen. Doordat we concreet invulling geven aan deze waarde zijn wij gecertificeerd op de MVO Prestatieladder. Dit is een instrument dat ons helpt bij het vinden van de balans tussen het menselijk welzijn (People), ecologische randvoorwaarden (Planet) en de economische effecten (Profit). In onze branche zijn we het eerste bedrijf in Noord-Nederland dat dit certificaat heeft behaald.
 • Plastic heroes Recyclen is goed voor het milieu. Hoe meer plastic verpakkingsafval we gescheiden inleveren, hoe meer we kunnen gebruiken om er nieuwe producten en verpakkingen van te maken, hoe minder plastic we hoeven te verbranden en hoe minder plastic in de natuur terecht zal komen. Gerecycled plastic komt terug in bijvoorbeeld ketchupflessen, frisdrankflessen, tennisballen en speelgoed. Als we plastic recyclen, hoeven we geen nieuw plastic te maken. Daardoor hebben we minder fossiele grondstoffen nodig zoals olie en besparen we op energie en de uitstoot van CO2. Het liefst recyclen we alle plastic verpakkingen zodat de cirkel van afval naar grondstof helemaal rond is. We zijn al goed op weg: in 2014 was de recycledoelstelling voor plastic verpakkingsafval 44%. Die doelstelling werd ruimschoots behaald. In 2017 willen we 52% van het plastic verpakkingsafval recyclen. Daarvoor hebben de hulp van iedere Nederlander nodig zodat we het succes van Plastic Heroes nog verder kunnen uitbouwen!
 • Rotie inzameling oud frituurvet Rotie is gespecialiseerd in het ledigen van de vetafscheider en het inzamelen, verwerken en recyclen van oud frituurvet en organisch bedrijfsafval. Wij helpen u met een budgetbewust, milieuvriendelijk en aantoonbaar afvalbeleid. Al uw afval wordt verantwoord verwijderd en duurzaam verwerkt.
 • Nieboerrecycling Nieboer Recycling & Handel bv is opgericht door dhr R.Nieboer (Roelf) op 16-02-1995 aan de Nieuwe Compagnie 9 te Hoogezand. Op de voormalige vloeivelden van de aardappelmeelfabriek “de Toekomst” (1900) werd een stuk terrein aangekocht van ca 8 hectare groot. Er werd begonnen met het dempen van de vloeigaten van de oude fabriek, later werden er op dit terrein meerdere soorten afvalstoffen opgeslagen en verwerk/bewerkt om hier een gerycled product van te maken. Deze producten konden dan weer ingezet worden in diverse disciplines van bouw gerelateerde bedrijven. Ook voor particulieren zijn er de mogelijkheden om afval aan te bieden en eventueel een product terug te kopen.
 • Overmilieu b.v. Over Milieu B.V. richt zich op een zo hoog mogelijke graad van hergebruik van afvalstoffen. Wij staan voor klanttevredenheid, milieuvriendelijkheid en een hoge kwaliteit van de producten en werkzaamheden. Door onze eigen recycling van afvalstromen kunnen wij uw afval tegen zeer scherpe prijzen accepteren of vanaf iedere locatie afvoeren.
 • Afvalcontainer stadskanaal MijnContainerPartner.nl is een concept van MijnPartnerGroep.nl waarbij u op een transparante manier een afval container online kunt bestellen. Voor vrijwel elke afvalsoort is er wel een container voor handen. Zo hebben we bouw en sloopafval containers, grofvuil containers, puin containers, hout containers, tuin en groen containers, grond containers en containers speciaal voor dakafval en dat in verschillende maten.
 • A.talen A Talen Recycling houdt zich bezig met de verwerking en hergebruik van vrijwel alle afvalstoffen. Deze materialen kunnen zowel door particulieren als door bedrijven worden gebracht bij een van onze vestigingen in Staphorst en Stadskanaal.

Noord-holland

Overzicht van afvalbedrijven in Noord-holland
 • Aeb amsterdam AEB Amsterdam werkt samen met partners om afvalvraagstukken op te lossen. Vanuit onze maatschappelijke overtuiging zijn wij met hen altijd op zoek naar de meest verantwoorde oplossingen binnen de mogelijkheden van het moment.
 • Icova Misschien kent u ons van de afvalcontainers voor bouw- en sloopafval op straat of ziet u onze vrachtwagens wel eens een glasbak legen. Het zijn maar twee van de talloze mogelijkheden. Bedrijven en instellingen bieden wij een totaaloplossing op maat voor hun afval. Maar ook particulieren kunnen bij ons terecht voor een afvalcontainer.
 • Vacatures noord-holland afvalverwerking Afvalbedrijven vacatures in noord-holland
 • Grof vuil haarlem Waar moet u naar toe met uw grofvuil Haarlem? Als inwoner van Haarlem is het goed om even te weten wat u kunt doen om van uw grofvuil af te komen. Er zijn eigenlijk meerdere mogelijkheden om grofvuil aan te bieden, namelijk via het internet of telefonisch. Als u grofvuil in Haarlem wilt aanbieden via de telefoon dan kunt u contact opnemen.
 • Meerlanden Meerlanden zet zich in voor een meer duurzame maatschappij. Daarom werken wij elke dag aan meer waarde voor buurtbewoners, gemeenten en bedrijven. Dit doen wij vanuit een gezonde bedrijfsvoering waar ondernemerschap, milieu, mensen en de maatschappij kunnen floreren. Door juist op lokaal niveau verschil te maken, willen wij bijdragen aan een leefbare aarde voor komende generaties. Inzamelen diverse afvalstromen bij gemeenten en bedrijven - beheren openbare ruimte - opwekken bio-energie uit gft-afval - beheren milieustraten - gladheidbestrijding - marktbeheer - straatreiniging - beheren bedrijvenparken - beheren kringloopwinkel - plaagdierbeheersing - rioleringswerken - leveren grondstoffen en energie - beleids- en communicatieadvisering overheden
 • Containerservice ContainerService.nl is een samenwerking van Meerlanden Bedrijfsafval en Nijssen Recycling. Wij streven er samen naar om bedrijven duurzame oplossingen voor afvalproblemen te bieden. Voor zowel kleine als grote hoeveelheden bedrijfsafval bieden wij afvalcontainers op maat aan. Met als hoofddoel het scheiden van grondstoffen om deze hoogwaardig te recyclen. Samen met onze klanten sluiten we kringlopen.
 • Van loenen milieu ndien u behoefte heeft aan een dienstverlener, een bedrijf dat u adviseert over arbo, logistiek en verpakkingsmogelijkheden én u op de hoogte houdt van veranderingen in de wet- en regelgeving op milieugebied dan kunnen de Shanks-bedrijven u dat bieden. En vergeet ook zeker niet dat wij naast inzamelaar tevens eindverwerker zijn zodat veiligheid en milieu gewaarborgd zijn. Kortom, wanneer u behoefte heeft aan een bedrijf dat u van dienst kan zijn, dan bieden wij dat!
 • Beijer containers Gebroeders Beijer is sinds 1889 het bedrijf voor al uw afvalverwerking, zand- en grindhandel en transport. Wij onderscheiden ons met name door onze ervaring, goede service en snelle levering. Op onze website willen wij u kennis laten maken met ons bedrijf en u informeren over de verschillende diensten die wij u kunnen aanbieden.
 • Union milieu UNION MILIEU BV is een middelgrote afvalorganisatie die verschillende handelsnamen gebruikt waaronder Bouwbak, Bouwzak en Witbak. Zij is geen onderdeel van de multinationale afvalbedrijven die in Nederland de markt domineren en is daardoor in staat om de allerbeste service te verlenen tegen redelijke tarieven. Union Milieu BV verzorgt de inzameling van alle soorten afval en verleent diensten die daarmee samenhangen. De hoofdvestiging is in Amsterdam Noord. In Almere, Haarlem, Hilversum en Hoorn zijn neven/steunvestigingen.
 • De graaf afvalbeheer Met een zeer ruime ervaring en brede oriëntatie is De Graaf Afvalbeheer uw aangewezen gesprekspartner op het gebied van afvalmanagement: van afvalinzameling en afvalverwerking tot afvalrecycling in Zaanstreek-Waterland. Een betrouwbare adviseur, die meedenkt en proactief meedoet, zodat afvalproblemen recyclingoplossingen worden.

Zuid-holland

Overzicht van afvalbedrijven in Zuid-holland
 • Klokcontainers KLOK Containers is een toonaangevende dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalrecycling in Zuid-Holland. Vanuit Rotterdam en regio Rijnmond zamelen wij bijna alle denkbare afvalstoffen in. Op het eigen sorteercentrum wordt het afval gesorteerd en bewerkt en zodoende geschikt gemaakt voor hergebruik, grondstof of brandstof voor groene energie.
 • Milgro Milgro wil een wereld waarin groei van welvaart wordt gestimuleerd, zonder dat dit ten koste gaat van de perspectieven voor toekomstige generaties. Duurzaam gebruik van grondstoffen is de sleutel tot die wereld. Meer waarde halen uit grondstoffen is onze missie. Milgro helpt bedrijven en overheden de transitie te maken van verbruik naar gebruik van grondstoffen. Vanuit een vernieuwende kijk op afval en grondstoffen stellen wij opdrachtgevers in staat hun afvalstromen te beheersen en het ontstaan van afval door verspilling aan te pakken. Door samen met ketenpartners de regie te voeren over grondstofketens, zorgen wij ervoor dat grondstoffen circulair kunnen worden ingezet.
 • A en m recycling In het hart van de Randstad, middenin het dynamische Rotterdamse haven- en industriegebied vindt u A&M Recycling. A&M is specialist in metaalrecycling en kan als recyclingbedrijf bogen op jarenlange ervaring. Onze kracht zit ‘m in onze dienstverlening en in onze manier van ondernemen: innovatief én verantwoord. Wij werken voor de overheid, voor het MKB, voor kleine ondernemers en voor grote multinationals. Dat doen we met inzet, kennis van zaken en vooral met oog voor wat onze klanten nodig hebben.
 • Hvc groep afval en energie HVC zamelt afval in, sorteert, recyclet en verwerkt het. Samen met gemeenten en met inwoners zet HVC zich in om zo veel mogelijk herbruikbare materialen uit het afval te behouden. Dit zijn waardevolle grondstoffen voor nieuwe producten. Zo halen we er samen uit wat erin zit.
 • Gp groot container huren GP Groot zorgt met innovatieve en duurzame logistieke systemen voor het inzamelen, sorteren en recyclen van afval, of het direct verwerken tot eindproduct. Wij werken voor uiteenlopende klanten: van fietsenmakers tot ziekenhuizen, van bouwbedrijven tot supermarkten en gemeenten.
 • Van vliet contrans Van Vliet Contrans biedt de beste afvalverwerking voor bedrijven en particulieren. Wij zijn een van de belangrijkste afvalinzamelaars in de regio's Westland, Zoetermeer, Rijnmond, Den Haag en Rotterdam en verhuren afvalcontainers voor particulier en zakelijk gebruik. Uw afval wordt op een milieuvriendelijke wijze verwerkt.
 • Modus dienstverlening Welkom op de website van Modus. Wij halen in Den Haag en wijde omstreken grofvuil, papier en afval op en zorgen dat dit netjes verwerkt wordt. Wij werken voor bedrijven én particulieren. Op deze website leest u over onze verschillende diensten. Het spreekt vanzelf dat we u graag verder helpen met vragen en advies. Fijn dat u ons gevonden heeft!
 • Nedvang Nedvang regisseert de inzameling en recycling van verpakkingsafval: papier en karton, glas, kunststof, metaal en hout. Het Afvalfonds Verpakkingen heeft de monitoring en stimulering van de inzameling en recycling van dit verpakkingsafval uitbesteed aan Nedvang. Nedvang werkt hiervoor samen met gemeenten, afvalbedrijven, recyclers en de organisaties die hen vertegenwoordigen. Benieuwd wat Nedvang voor u kan doen? Klik hieronder op de categorie van uw keuze.
 • Bek verburg dienstverlening scheepvaart De zeevaart krijgt meer mogelijkheden voor de afgifte van haar afvalstromen. In de nieuwe Haven Afval Plannen hebben de zeehavens de procedures voor het inzamelen van de maritieme afvalstoffen nauwkeurig omschreven. Door te kiezen voor één aanspreekpunt voor alle scheepsafvalstoffen zorgt u samen met Bek & Verburg voor een efficiënte en tijdsbesparende scheepsafval-verwijdering, geheel conform aan de nationale en internationale wetgeving.
 • Cyclus Cyclus werkt in opdracht van overheden en bedrijven aan een schone, hele en veilige leefomgeving. Wij zijn gespecialiseerd in het samenspel tussen afvalbeheer enerzijds en het dagelijks onderhoud van de openbare ruimte en (bedrijfs)terreinen anderzijds. Wij adviseren onze opdrachtgevers hierover - ook in regionaal verband - en voeren het brede palet aan diensten dat hieronder valt uit.

Flevoland

Overzicht van afvalbedrijven in flevoland
 • van werven infra en recycling Van Werven is een gespecialiseerde dienstverlener op het gebied van infra en recycling. Van Werven is al bijna 70 jaar bezig met het zoeken naar toegevoegde waarde door logische verbindingen en échte oplossingen, en onderneemt oprecht en authentiek. De oorsprong van ons bedrijf ligt in Oldebroek. Gedreven door ambitie zijn we inmiddels vanuit twaalf vestigingen actief in binnen- en buitenland.
 • Zuiderzeeland afvalwaterzuiveringsinstallatie (AWZI) in Dronten officieel heropend. De leerlingen van Het Zuiderlicht uit Dronten deden dit samen met wethouder Ton van Amerongen en dijkgraaf Hetty Klavers.
 • Lutra milieu systemen Systemen voor afvalwater en oplossingen voor complexe zuivering. Dat is waar Lutra al vele jaren in heel Nederland bekend om staat.
 • Afvalcontainer dronten Een afvalcontainer voor elke gewenste afvalsoort en geleverd in Dronten. Voor 16:00 besteld, de volgende werkdag staat uw container in Dronten.

Drenthe

Overzicht van afvalbedrijven in drenthe
 • Afval assen
 • Recycling centrum drenthe Wat in 2000 startte als een composteerbedrijf in organisch afval is nu hét Recyclingcentrum Zuid-Oost Drenthe. Op het industrieterrein aan de Oosterwijk WZ 28 startten we met het inrichten van 1 hectare terrein. De tuinbouwers uit Erica en Klazienaveen, die eerst het restafval van hun tuinbouwproducten naar de boerderij van Vleems in Gees brachten, waren onze eerste klanten. Gemeenten, afvalinzamelaars, hoveniers en weg- en waterbeheerders volgden."
 • Gelling containers Particulieren, maar ook bedrijven hebben na een verhuizing veel afval. Bedrijven en particulieren in de provincie Groningen kunnen via de container verhuur van Gelling Containers een afvalcontainer huren die geschikt is voor het afval dat u of uw bedrijf op dat moment heeft. Dit kan een puincontainer of een andere afvalcontainer zijn. Niet meer zelf met een aanhanger heen en weer naar de vuilstort, maar gemakkelijk, voordelig en professioneel een afvalcontainer huren bij Gelling Containers.
 • Area reiniging Area is in 2006 ontstaan uit een fusie tussen de afdelingen reiniging van de gemeenten Coevorden, Emmen en Hoogeveen. De aandelen van ons bedrijf zijn in bezit van deze gemeenten. Zij zijn onze grootste opdrachtgevers. We werken ook voor andere gemeenten en voor duizenden bedrijven in de regio
 • compostdag Met vragen over gemeentelijke acties of over compost kunt u terecht bij het betreffende bedrijf of uw eigen gemeente. Als bedrijven of gemeenten vragen hebben, dan kunnen zij contact opnemen met ondergenoemde personen. Zij coördineren de Landelijke Compostdag op landelijk niveau en beheren deze website.
 • Gert sikken Het afval dat wij afvoeren wordt in ieder geval gerecycled, maar dit doen wij niet zelf. Het puinafval wordt op het bedrijf gestort in een container, en als deze vol is wordt deze gewisseld. Het puinafval wordt verwerkt bij de puinbrekerij waarna het materiaal dienst doet als halfverhardingsmateriaal of als ondergrond bij de aanleg van wegen.
 • Mijn drenthe schoon Wij willen net als veel andere organisaties zwerfafval tegengaan. Eén ding dat je kunt doen is afval niet weggooien op straat. Iets anders is dat je zwerfafval opruimt. Eigenlijk zou zwerfafval opruimen net zo gewoon moeten zijn als elke dag even twee minuten tandenpoetsen.
 • Afvalcontainer centrale Via de container verhuur van afvalcontainer-centrale.nl kunt u de goedkoopste maar kwalitatieve container huren in heel Nederland! De prijzen, vermeld naast iedere puincontainer, is de all-in prijs. Er komen dus geen extra kosten meer bij! Een afvalcontainer huren in Stuifzand Gem M-drenthe kan al zonder account en is in enkele minuten geregeld. De bestelling rond u af door de veilige betaling via Ideal. Alle afvalcontainerszijn voor iedereen in Nederland, bijvoorbeeld in Stuifzand Gem M-drenthe. All-In geprijsd. Btw, huur, ophalen, bezorgen en verwerking van het afval is dus inbegrepen. Wij laten u niet voor verrassingen staan!

Gelderland

Overzicht van afvalbedrijven in gelderland
 • Dar Dar voert in opdracht van diverse gemeenten allerlei diensten uit op het gebied van afvalinzameling en reiniging. Daar heeft u nodig om samen voor een frisse regio te zorgen! Weten wat te doen met al uw afvalstromen en weten wanneer uw huishoudelijk afval wordt ingezameld? Deze informatie vindt u in uw (digitale) afvalwijzer. Voer onderstaande gegevens in om naar de digitale afvalwijzer te gaan. Ook kunt u de Dar app downloaden. Met de app kunt u een melding ontvangen wanneer u uw afval buiten kunt zetten
 • Arn bv Sinds 1987 is ARN B.V. in bedrijf. Wij zijn een van de weinige energieproducerende bedrijven in Nederland en in de wereld die daartoe louter secundaire brandstoffen gebruiken én die die secundaire brandstoffen grotendeels zelf produceren door de opwerking van afvalstoffen. De secundaire brandstoffen worden verbrand in twee uiterst moderne verbrandingslijnen met geavanceerde rookgasreiniging. In de voorbewerking wordt het afval verkleind en worden successievelijk ijzer verwijderd en vocht aan het afval onttrokken, waardoor de resten prima te verbranden zijn. Het ijzer wordt vervolgens ingezet in de metaalindustrie bij de productie van staal en ijzer.
 • Swartjes transport en containerverhuur Familiebedrijf Swartjes Transport BV is leverancier van een totaalpakket aan logistieke- en milieudiensten, zoals afvalverwerking en -inzameling, transport, overslag en handel in (secundaire) bouwstoffen. Al meer dan een halve eeuw en drie generaties lang is het containerverhuur- en transportbedrijf actief in de regio Nijmegen. Op de vestiging kunnen ook afvalstoffen worden aangeleverd en bouwstoffen, zoals zand en grind, worden afgehaald.
 • Van gerrevink papierrecycling Oud papier opnieuw gebruikt Van Gerrevink verwerkt alle soorten papier tot balen geperst papier die vervolgens naar papierfabrieken in binnen- en buitenland getransporteerd worden. Hiervoor zamelen wij oud papier in bij bedrijven en verenigingen bijvoorbeeld, maar uiteraard kunnen particulieren hun oude papier ook bij ons inleveren. Wij beschikken over verschillende inzamelmiddelen zoals rol-, pers- en afzetcontainers die ook bij bedrijven geplaatst kunnen worden.
 • Veldhuis vof afvaldepot Heeft u afval af te voeren? Sinds januari 2012 kunt u bij Veldhuis v.o.f. ook terecht op ons afvaldepot voor het brengen van afval of puin in Apeldoorn e.o. Afval afvoeren moet gebeuren bij een gespecialiseerd bedrijf dat strenge milieu- en veiligheidseisen naleeft. Ons afvaldepot en onze manier van afval verwerken voldoet aan deze eisen.
 • Herms bv Uw afval, onze zorg! Met ons brede assortiment containers voeren wij in heel Nederland uw afval af en zorgen wij voor een milieuvriendelijke verwerking. Ook kunt u op onze locaties in Epe en Doetinchem uw afval storten. Flexibiliteit en snelheid is in deze markt van groot belang. Wij streven er dan ook naar om altijd te leveren of ledigen binnen 24 uur! Bij ons kunt u terecht voor het afvoeren van alle soorten afval (hout, puin, bsa, plastics, etc.) maar ook voor de huur van opslag- en schaftcontainers.
 • Attero | energiek met milieu Attero verzorgt als betrouwbare partner van overheden en bedrijven een duurzame oplossing voor hun afvalstromen. Op een vijftiental locaties verwerken onze ruim achthonderd gemotiveerde medewerkers het afval van meer dan 35 procent van alle huishoudens, ofwel meer dan 6 miljoen mensen. Daarnaast verwerken wij bedrijfsafval. Het gaat in totaal jaarlijks om zo'n 3,4 miljoen ton afval. Ons doel is zoveel mogelijk herbruikbare grondstoffen terug te winnen en reststromen om te zetten in duurzame energie en nuttige producten. Daarbij zoeken we voortdurend naar innovatieve oplossingen.
 • De groene vos recycling Stichting De Groene Vos motiveert en inspireert mensen en organisaties tot een duurzame leefstijl. Onze uitvalbasis is De Groene Vos aan de Hommelseweg 41: de plek voor duurzaam leven, wonen en werken in Arnhem. Stichting De Groene Vos heeft drie bestuursleden: Jan Schreur, voorzitter Nicole Klein Middelink, secretaris Judit Loonen, penningmeester
 • Remondis nederland Vanaf begin 2010 ben ik werkzaam bij REMONDIS Nederland B.V. locatie Ede. Met ons team van 15 medewerkers, waarvan sommigen al meer dan 15 jaar bij ons werkzaam zijn, staan wij voor u klaar. Wij hechten veel waarde aan het ontzorgen van onze klanten, omdat afval niet tot de “core-business” behoort van de meeste bedrijven. U, de klant, wil ondernemen en er op vertrouwen dat afval op een goede en passende wijze wordt opgehaald en verwerkt

Zeeland

Overzicht van afvalbedrijven in zeeland

Nieuws afvalverwerking

Limburg

Overzicht van afvalbedrijven in limburg

Noord-brabant

Overzicht van afvalbedrijven in Noord-brabant